Algemene leveringsvoorwaarden
 
In principe zijn alle artikelen op voorraad. Het kan echter voorkomen dat een artikel niet voorradig is. Er geldt dan een levertijd van 1 tot 3 weken, afhankelijk van het artikel. Alle bedragen zijn vermeld in euro’s, inclusief BTW en exclusief de verzendkosten.

Verzendkosten
De verzendkosten worden automatisch als pakketpost berekend. Als het door de brievenbus past dan gelden er andere verzendkosten. Deze worden na betaling verekend en teruggestort. Tarieven die worden berekend bij verzending:

Brievenbuspost
€ 2,00 - 0 tot 0,099 kg.
€ 3,00 - 0,100 tot 0,499 kg.
€ 4,00 - 0,500 tot 3,000 kg.

Pakketpost
€ 7,50 - t/m 10 kg.

Er is een koopovereenkomst van kracht indien uw bestelling per e-mail is ontvangen bij Kitsch voor Koters.
Na ontvangst van uw bestelformulier ontvangt u een bevestiging van de Kitsch voor Koters welke tevens onze factuur is. De verzendkosten worden automatisch opgeteld bij uw bestelling. De betaling van uw bestelling dient eerst bij ons binnen te zijn alvorens wij uw bestelling verzenden. De artikelen blijven eigendom van Kitsch voor Koters totdat uw betaling is ontvangen. Bestellingen die niet binnen 30 dagen worden betaald, komen automatisch te vervallen.

Indien u in de buurt woont, kunt u uw bestelling ook afhalen. Kitsch voor Koters zal contact met u opnemen over het tijdstip waarop uw bestelling kan worden afgehaald. Het afhaal adres is: Arendstraat 15, 3882 JJ Putten. U bent geen verzendkosten verschuldigd als u uw bestelling zelf komt ophalen.

Kitsch voor Koters is op geen enkele manier verantwoordelijk voor schade, het te laat bezorgen of voor verlies door de distributeur. Uw bestelling wordt bij u thuis aangeboden. Indien u niet thuis bent, wordt uw bestelling bij de buren bezorgd. Als u buren ook niet thuis zijn, wordt de bestelling de volgende werkdag opnieuw bij u thuis aangeboden. U kunt dan ook contact opnemen met de distributeur om een bezorgafspraak te maken op een tijdstip dat u beslist thuis bent.

Indien u toch van uw bestelling wilt afzien, kan dit kosteloos mits u dit schriftelijk meldt binnen 7 dagen. U krijgt dan uw geld terug. De inhoud van uw bestelling dient dan wel ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking te worden geretourneerd. De retourzendkosten zijn ook voor uw eigen rekening. Indien u uw retourzending niet vooraf meldt, krijgt u geen geld terug. Gebruikte en beschadigde artikelen worden niet vergoed.

De afgebeelde foto’s kunnen qua kleur en afbeelding enigszins afwijken met de geleverde artikelen.
De prijzen en teksten op de webwinkel zijn onder voorbehoud van typefouten.
Alle prijzen zijn weergegeven in EURO's. Prijzen zijn inclusief BTW.